Objectbeveiliging

Wij van S.V.V. Beveiliging en Dienstverlening bieden u ook objectbeveiliging aan op maat.

Een objectbeveiliger van S.V.V. Beveiliging en Dienstverlening is een vakbekwame beveiliger.
die desgewenst het object opent of rondes loopt en aan het einde van de dag zou deze desgewenst een brand- en sluitronde kunnen lopen.
Dit gebeurt maximaal een half uur nadat het laatste personeel het pand heeft verlaten. Alle ruimtes worden gecontroleerd en desgewenst geopend of gesloten.varo_mot_kc48el_safe_400_01

Ook kunnen onze beveiligers uw sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon van u overnemen zodat u daar niet apart iemand voor in dienst hoeft te nemen.
Zo kunt u weer besparen op uw onderneming.

S.V.V. Beveiliging en Dienstverlening staat voor een zo hoog mogelijke kwaliteit in dienstverlening en staat vanzelfsprekend klaar voor u. Wij luisteren naar uw behoeften en spelen daar actief op in.
Door actief te luisteren naar uw behoeften en daar de dienstverlening (binnen de kaders) op aan te passen ontstaat absoluut maatwerk. Dat is een van onze onderscheidende kenmerken als S.V.V. Beveiliging en Dienstverlening.

Heeft u interesse in deze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op via: 0627870221 of via de mail: info@svvbeveiliging.nl

images-9