Sportevenementen

images-1

Wij van S.V.V. Beveiliging en Dienstverlening kunnen u ook helpen met de beveiliging van uw sportevenement.

Door uitsluitend te werken met professionele en vakbekwame mensen kunnen wij u helpen uw sportevenement zo veilig mogelijk te maken voor zowel de sporter als het publiek.
Of het nu gaat om een in- of outdoor evenement, voor alle omstandigheden zal S.V.V. Beveiliging en Dienstverlening een passend en op maat gemaakt plan voor uw evenement maken.

Denk hierbij aan controle van in- en uitgaand publiek maar ook het controleren van de sporters en hun materiaal zodat voorkomen kan worden dat er mensen met voorwerpen aanwezig zijn die de veiligheid in het geding kunnen brengen.

S.V.V. Beveiliging en Dienstverlening staat voor een zo hoog mogelijke kwaliteit in dienstverlening en staat vanzelfsprekend klaar voor u. Wij luisteren naar uw behoeften en spelen daar actief op in.
Door actief te luisteren naar uw behoeften en daar de dienstverlening (binnen de kaders) op aan te passen ontstaat absoluut maatwerk. Dat is een van onze onderscheidende kenmerken als S.V.V. Beveiliging en Dienstverlening.

Heeft u interesse in onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0627870221 of via ons mail-adres: info@svvbeveiliging.nl

images-19